黄晓明 贴相辟谣力证Baby真怀孕

喺今年年初诞下“小海绵”后,Angelababy就休养咗三个月先正式复工。由于Baby陀B时身形纤瘦,因此有传佢系“假怀孕”,实际上系揾代母生B!㖊日,黄晓明就首次分享同老婆Baby一齐影嘅大肚相,佢仲大赞Baby生B系非常伟大嘅行为,力证Baby系“真怀孕”!有网民就大赞两人温馨,提醒黄晓明要好好庆祝下个月嘅母亲节。

黄晓明 贴相辟谣力证Baby真怀孕

黄晓明将额头轻轻靠喺老婆肚上,超有父爱。

喺黄晓明公开嘅相中,两公婆齐齐着白色恤衫,Baby就解开钮扣露出大肚,黄晓明扶住老婆肚皮,充满爱意望实对方。而另一张相系黄晓明将额头轻轻靠喺老婆肚上,超有父爱。黄晓明留言:“没别的,就是觉得当妈妈太不容易了!全世界的妈妈都是最伟大的,我爱妈妈。”黄晓明突然公开大肚写真,唔少网民认为佢系心痛Baby被指假怀孕,所以贴相辟谣。

黄晓明 贴相辟谣力证Baby真怀孕

相中见到Baby系“真怀孕”。

正文已结束,您可以按alt+4进行评论

相关搜索:

[责任编辑:wywingyan]

热门搜索: